Over Mij

Hoi!

Welkom op mijn blog en wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen!

Ik ben Lies, 33 jaar en ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Naast dat ik met heel veel plezier blog, heb ik ook heel veel andere passies en interesses. Zo vind ik het heerlijk om een boek te lezen, maar zal je mij ook regelmatig op de bank vinden om een serie of film te kijken. Ben ik daar niet te vinden, dan zal ik waarschijnlijk muziek aan het luisteren zijn, tijd doorbrengen met de lieve en dierbare mensen en dieren in mijn leven, aan het shoppen zijn en proberen niet te veel koopjes te willen scoren, maar het meest waarschijnlijk is het dat ik gewoon lekker creatief bezig ben.

Al van jongs af aan vind ik het namelijk heerlijk om creatief bezig te zijn. Ik zag altijd wat voor moois mijn moeder en oma maakten en dan werd ik heel nieuwsgierig hoe ze dat deden. Zo leerden ze mij steeds meer van wat zij allemaal konden. Een paar jaar geleden heeft mijn moeder mij zelfs nog geleerd hoe ik moest haken. Iets wat ik nu met veel plezier doe naast het maken van o.a. wenskaarten, sieraden en borduren. Ook voor mijn moeder is het creatieve nog steeds een grote passie. Daarom dat wij midden 2017 daar iets mee zijn gaan doen. Wij hebben toen samen M&D Handmade Creations opgericht. Inmiddels ben ik daar door omstandigheden even niet meer fulltime mee bezig, maar heeft mijn moeder het overgenomen en help ik haar zo hier en daar mee. Zo zal het vaak voorkomen dat ik wel artikelen plaats op mijn blog die zij verkoopt. Vind je het leuk om deze producten eens te bekijken, neem dan zeker eens een kijkje op Facebookpagina van M&D Handmade Creations waar alles opstaat.

Op mijn blog zal je vooral veel artikelen tegenkomen over mijn creatieve uitspattingen en schrijf ik over persoonlijke onderwerpen. Zo heb ik op mijn 21e een gegeneraliseerde angststoornis met straatvrees ontwikkeld waaruit nog een aantal andere stoornissen zijn gekomen. Ook hier zal ik zo af en toe eens een artikel over schrijven met hoe ik het ervaar om dat te hebben, maar ook juist de positieve kant met hoe ik er mee omga op een goede manier. Daarnaast heb ik nog veel meer interesses en vind ik het leuk om bijvoorbeeld beautyproducten te proberen of eens iets over lifestyle te schrijven. Dit zal je dan ook zo af en toe wel eens voorbij zien komen. Kortom alles wat ik leuk vind en mij bezighoudt in het leven zal ik over schrijven. Vandaar dat ik ook voor de naam ‘By Lies’ heb gekozen.

Ik wil je nu al heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ik hoop dat ik je vaker mag begroeten!

Veel Liefs,
Lies