Over ByLies

Hoi!!

Heel erg leuk dat je het verhaal achter ByLies.nl te weten wilt komen!

Al van jongs af aan, toen ik een jaar of 12 a 13 was, hield ik mij al bezig met sites bijhouden. Dit waren vooral profielensites zoals CU2 en Kinderlines wat achteraf ook niet zo heel veel voorstelde. Toch kon ik daar dagelijks heel wat tijd insteken en deelde ik daar alles wat ik graag met anderen wilde delen. In die tijd had ik nog nooit van blogs of bloggen gehoord, maar uiteraard was dat toen ook nog niet zoals het nu is.

Heel wat jaren later kreeg ik een link van iemand doorgestuurd van een blog en ik was verkocht. Ik begon zelf steeds meer blogs op te zoeken en te volgen. Ik vond het geweldig! Toch kwam het nog steeds niet in mij op om zelf ook een blog te starten. Dat moment kwam pas in 2012 toen ik in een enorme dip zat met mijn angststoornis en straatvrees. Mijn wereldje werd op dat moment steeds kleiner en ik was vooral bezig met iets te zoeken waar ik mij mee bezig kon houden. Nu vond ik het al geweldig om die profielensites bij te houden en daar mijn interesses op te delen, dus al snel was het voor mij dat 1+1 een 2 werd. Op 7 mei 2012 maakte ik een blog aan via Blogger onder de naam Be Yourself Every Day en daar ben ik tot juni 2015 actief geweest.

Maar Lies, was je het bloggen daarna ineens zat? Nee, ik was het zeker niet zat! Ik blogde nog steeds met heel veel plezier, maar helaas moest ik door omstandigheden tijdelijk stoppen met het bloggen. Helaas werd dat tijdelijk 2 hele lange blogvrije jaren. Ik miste het zo ontzettend erg en ik wist dan ook, dat als ik de kans kreeg, dat ik zeker weer zou gaan bloggen.

En nu ben ik hier en heb ik zelfs een eigen domein! Een eigen domein was iets wat ik bij mijn oude blog ook al een hele tijd graag wilde. Het bleef alleen steeds bij het wel willen, maar het niet doen (typisch een Lies kwaaltje). Ook is er een naamwijziging gekomen en ben ik van Be Yourself Every Day, naar ByLies gegaan. Dit is niet geheel zonder reden. Ik begon ooit met de insteek een beauty blog te starten, maar gaandeweg merkte ik dat er veel meer dingen waren waarvan ik het heel leuk vond om daar over te schrijven, waaronder ook persoonlijke onderwerpen en de creatieve creaties die ik maak. De nieuwe naam ByLies staat daarom dichter bij mij en wat ik op mijn blog wil laten zien.

Misschien nog een leuk weetje :
De naam van mijn oude blog heb ik niet helemaal in de prullenbak gegooid. ByLies kan je namelijk vertaald lezen als Door Lies, maar stiekem staat bij mij de By ook nog steeds voor Be Yourself. Iets wat ik nog steeds heel erg belangrijk vind dat je altijd jezelf blijft en je door niets of niemand laat veranderen. Je bent namelijk mooi en goed zoals je bent!

Ik wil je heel erg bedanken voor het lezen en ik hoop je vaker te mogen begroeten op mijn blog!

Veel Liefs,
Lies