Haken

Me to you Beertje

Van ontwerpster MyKrissieDolls heb ik al verschillende patronen gemaakt. Vandaag kan ik daar weer een knuffel aan toevoegen. Ik haakte namelijk dit leuke Me to You beertje. De originele kleuren van deze beer zijn grijs, lichtblauw en wit, maar mij leek het leuk om een totaal andere kleur te gebruiken. Hoe dit heeft uitgepakt en wat ik verder van het patroon vind, dat lees je in dit artikel.

Gebruikte materialen

– Phildar Coton 3 – 1200 Noir
– Nova (Wibra) – 1290
– Phildar Coton 3 – 1397 Craie
– 8 mm zwarte veiligheidsogen
– Clover Armour haaknaald nr. 2,5
– Hobbyschaar
– Vulling
– Stopnaald
– Stekenmarkeerder (ik gebruik daarvoor een paperclip)

Spijt heb ik er zeker niet van dat ik voor deze beer niet de originele kleuren heb gebruikt. De mintgroene kleur vind ik namelijk erg leuk. Het patroon zelf was ook makkelijk te volgen waardoor je niet gelijk een expert haker hoeft te zijn om deze beer te kunnen maken. Het enige wat wel een beetje lastig kan zijn, is voor het eerst de benen vastmaken. Hierbij moet je draden door het lijf en beide benen halen, maar als je eenmaal door hebt hoe dat gaat, dan is het vrij simpel.

De aanpassing voor het Me to You beertje is gratis verkrijgbaar op de website van MyKrissieDolls. Hier staat niet het volledige patroon in om het beertje te maken. Hiervoor heb je het kooppatroon nodig van Mijn Kleine Pandabeer die ook verkrijgbaar is via de website van MyKrissieDolls voor €4,45.

Veel Liefs,
Lies

Previous Post Next Post

Geen Reacties

Laat Een Reactie Achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.