Diamond Painting

Aldi Diamond Painting Vos

Een paar weken geleden zag ik in de folder van de Aldi dat ze verschillende Diamond paintings binnen zouden krijgen. Sinds ik die van de Wibra geprobeerd heb, ben ik er toch wel lichtelijk verslaafd aan geworden. Ik besloot daarom even een kijkje te nemen en kwam thuis met misschien iets te veel Diamond Paintings. Zo nam ik onder andere deze vos mee die mij erg mooi leek als die af zou zijn. Inmiddels heb ik hem helemaal af en kan ik alvast verklappen dat die mij niet teleurgesteld heeft.

Wat zit er in de verpakking

– Diamond painting canvas van 40×30 cm
– Diamond painting pen
– 2 stukjes wax
– Sorteerbakje
– Papier met een kleurenoverzicht en korte uitleg
– 25 kleuren ronde steentjes

Als ik deze Diamond Painting van de Aldi vergelijk met die van Wibra, dan is deze toch wel een stuk uitgebreider. Je hebt zoveel meer kleuren waardoor de afbeelding veel beter tot zijn recht komt. Bij sommige kleuren zaten er alleen wel heel weinig steentjes bij waar je maar net mee uitkwam terwijl ik bij andere kleuren er juist ontzettend veel over hield. De gereedschappen die erbij zaten werkte allemaal prima. Eigenlijk gewoon de standaard gereedschappen die je volgens mij bij elke diamond painting er wel bij krijgt.

En dan hier het eindresultaat! Zelf vind ik hem heel erg mooi geworden. Ik moet alleen toegeven dat ik hier en daar wel iets aangepast heb. Zo was het de bedoeling dat het oog zwart met bruin zou zijn en er ook een maisgeel steentje in moest. Dit vond ik er zelf toch wat raar uitzien waardoor ik er voor gekozen heb om het oog helemaal zwart te maken met een wit steentje erin.

Nu ik hem af heb kan ik niet anders zeggen dan dat ik het voor de prijs een hele leuke diamond painting vind. Hij kostte namelijk vier euro en daarvoor ben je er toch wel heel wat uren zoet mee. Als ik hem vergelijk met die van de Wibra die eerder voorbij zijn gekomen op mijn blog, dan geef ik toch de voorkeur voor deze van de Aldi. De kleuren zijn duidelijker aangegeven, het is een full painting en je hebt veel meer kleuren wat het toch allemaal net wat uitdagender en leuker maakt.

Deze diamond painting vos heb ik gekocht bij de Aldi voor €4,00. Of deze op dit moment nog te koop is weet ik niet. Het was namelijk een tijdelijk product, maar wie weet dat ze nog snel eens terugkomen.

Heb jij wel eens een diamond painting gemaakt of is dat echt niks voor jou?

Veel Liefs,
Lies

Previous Post

Geen Reacties

Laat Een Reactie Achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.