Shoplog

Action Shoplog

Deze week zag ik dat er bij de Action verschillende diamond paintings in de aanbieding waren, dus ik besloot er gelijk even een kijkje te nemen. Ik nam wat verschillende diamond paintings mee, maar zoals altijd bij de Action is het daar niet bij gebleven en nam ik ook nog wat andere dingetjes mee. Vandaag heb ik daarom een Action shoplog voor jullie. Ben je benieuwd wat ik allemaal gekocht heb, lees dit artikel dan snel verder.

Er zijn in totaal zes verschillende diamond paintings te koop bij de Action waarvan ik er zelf drie kocht en er ook één meenam voor mijn vriend. De afbeeldingen van links naar rechts : zonsondergang met dolfijnen, vlinders met bloemen, bergen met een meer en een huisje en de laatste is met drie kittens in een mandje.

Daarnaast was er nog een afbeelding met allemaal bloemen, maar die vond ik persoonlijk niet heel erg mooi. En dan was er nog een diamond painting met twee paarden, maar deze was hier helaas al uitverkocht.

Prijs : t/m 22-9-2020 €3,99 per stuk en daarna €4,99 per stuk zijn

Al een tijdje had ik niet tussen de kleurboeken gekeken bij de Action en nu was ik blij dat ik er toch even naar keek. Ik kwam namelijk deze leuke glitter kleurboeken tegen. De afbeeldingen zijn niet helemaal bedekt met glitters, maar alleen bepaalde gedeeltes. Ik ben heel benieuwd hoe dit eruit gaat zien, want het lijkt mij erg mooi.

Prijs : €1,49 per kleurboek

De glitter kleurboeken kan je met potlood, verf of stiften inkleuren. Mij leek het daarom leuk ook eens wat andere stiften uit te proberen. Bij de volwassenen afdeling zag ik vooral alleen de twinmarkers, waardoor ik even bij de kinderafdeling ben gaan kijken. Daar kwam ik deze stiften tegen die mij fijn lijken. In de verpakking zitten 24 kleuren en ze hebben een hele fijne punt.

Prijs : €2,49

Voor het haken heb ik een speciaal schaartje om draadjes te knippen. Ik merkte alleen dat ik er de laatste tijd van alles mee knipte wat ik er niet mee hoor te knippen. Tijd dus om een ander schaartje daarvoor te kopen en dat is dit kleine schaartje geworden. Dit schaartje heb ik al eerder gehad van de Action en deze knipt prima.

Prijs : €0,59

Als laatste kocht ik nog wat kleine, handige spulletjes zoals links kleine labels. Deze wil ik nog wat kleiner knippen in de hoop dat ze op mijn diamond painting doosjes passen om de kleurnummers op te schrijven. Mocht dit niet werken, dan heb ik in het midden ook twee potjes typ-ex meegenomen zodat ik de huidige labels opnieuw kan gebruiken. En als laatste nam ik nog een lijmstift mee, want de lijm die ik had was niet fijn om mee te werken.

Prijzen : Labels : €0,29 / Typ-ex : €0,89 / Lijmstift : €0,89

Dit was alweer alles wat ik gekocht heb bij de Action. Het was niet superveel wat ik gekocht heb, maar ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden om te zien. De diamond paintings, stiften en kleurboeken ga ik snel mee aan de slag, want daar ben ik wel heel benieuwd naar. Ik zal daar met de tijd ook zeker nog wel reviews van voorbij laten komen op blog.

Veel liefs,
Lies

Wat is jouw laatste aankoop geweest bij de Action?

Previous Post Next Post

Geen Reacties

Laat Een Reactie Achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.