Diamond Painting

3x Wibra Diamond Paintings

Toen ik samen met mijn vriend even bij de Wibra was om te kijken naar een bolletje katoen, kwamen wij nog wat anders leuks tegen. Ze verkochten daar nu namelijk ook verschillende diamond paintings. Nu is het bij diamond painting zo dat het mij altijd wel leuk leek om eens te doen, maar ik het eigenlijk nooit eens een kans had gegeven. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik kocht er zelf twee en mijn vriend kocht er ook één om het eens te proberen.

Er waren in totaal zes verschillende diamond paintings waarvan wij de vlinder, stokstaartjes en een gebouw/tempel mee hebben genomen. De andere drie afbeeldingen die ze hadden waren een vogel, vaas met bloemen en nog een ander gebouw.

Gebouw/Tempel

De eerste diamond painting waar ik mij aan waagde om te maken is een gebouw of misschien wel een tempel als ik hem zo zie op de afbeelding. In het doosje zit een diamond painting canvas van 30×30 cm. Daarnaast zitten er 9 kleuren steentjes bij en een vrij simpel setje met een diamond painting pen, een ronde sorteerbak en een stukje wax.

Voor een eerste diamond painting vond ik het heel leuk om te maken, maar het eindresultaat vind ik toch net iets minder. Doordat er maar negen kleuren bij zitten zie je weinig details. Veel van wat je op de voorbeeldafbeelding ziet zoals de ramen en lantaarnpalen, zie je niet terug als die eenmaal klaar is. Toch wel erg jammer, want de afbeelding zelf vond ik wel erg mooi.

Vlinder

De volgende die ik maakte is deze vlinder. Toen ik deze uit de verpakking haalde zag ik dat er maar een klein gedeelte is wat je kan beplakken met steentjes. Daarentegen is de achtergrond wel erg mooi wat het toch een beetje goedmaakt. Ook deze diamond painting heeft een canvas van 30×30 cm, bevat het negen kleuren steentjes en zit er een standaard diamond painting gereedschap setje bij.

Het eindresultaat van deze vind ik mooier dan de vorige. Je ziet hier toch net wat meer details, maar alsnog denk ik dat het resultaat mooier was geweest als er wat meer kleuren bij hadden gezeten.

Stokstaartjes

En als laatste de stokstaartjes die mijn vriend gemaakt heeft. In de verpakking zit ook weer een diamond painting canvas van 30×30 cm, negen kleuren steentjes en een standaard diamond painting gereedschap setje. Wat bij deze wel anders is zijn de kleuren van de steentjes. Het bevat wel maar negen kleuren, maar doordat je allemaal steentjes in dezelfde kleurtinten hebt krijg je een mooiere overloop qua kleuren.

Dit vind ik tot nu toe de leukste van de drie als ik kijk naar het eindresultaat. Je ziet toch wel duidelijk dat het vier stokstaartjes zijn en de overlopen qua kleuren vind ik mooier dan de andere paintings. Het enige wat misschien wel leuker was geweest, was als de scheiding tussen de stokstaartjes wat duidelijker was. Je zou ze dan net wat beter van elkaar kunnen onderscheiden.

Mijn conclusie is dat deze setjes erg leuk zijn om eens kennis te maken met diamond painten. Het zijn simpele setjes die qua prijs meevallen waardoor je kan kijken of je het diamond painten op zich wel leuk vind. Heb je al vaker een diamond painting gemaakt, dan denk ik dat deze setjes misschien niet zoveel uitdaging geven. Zowel bij mij als bij mijn vriend heeft het ervoor gezorgd dat wij erachter kwamen dat dit toch wel heel leuk is om te doen. Wij hebben dan ook al wat andere diamond paintings gekocht en wat accessoires. Binnenkort kunnen jullie dan ook zeker nog meer diamond painting gerelateerde artikelen voorbij zien komen.

Deze diamond painting setjes zijn te koop bij de Wibra en kosten €1,99 per stuk.

Veel Liefs,
Lies

Heb jij al eens een diamond painting gemaakt?
Previous Post Next Post

Geen Reacties

Laat Een Reactie Achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.