Haken

Gehaakte champagneflessen Chloe

Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Inmiddels zitten we alweer 4 dagen in het nieuwe jaar, maar toch wil ik daar vandaag nog even met jullie op proosten met champagne. Ok├ę, het is geen echte champagne waar ik dat mee ga doen, maar wel met twee gehaakte champagneflessen. Ik haakte een normale champagne en daarnaast een roze variant. Welke materialen en welk patroon ik hiervoor gebruikt heb, dat vertel ik in dit artikel.

Voor het nieuwe jaar wilde ik iets haken wat voor mij helemaal bij oud en nieuw hoort. Natuurlijk kon ik voor oliebollen of vuurwerk gaan, maar als ik denk aan hoe wij om 12 uur ’s nachts het nieuwe jaar inluiden, dan is dat door een champagnefles te laten knallen en samen te proosten. Zo kwam ik uit bij Chloe de champagnefles wat een patroon is van Lydia Tresselt van Lalylala. Naast Chloe zitten er nog twee andere patronen bij. Dit zijn Ziggy de vuurpijl en Luzie de gelukskat.

Gebruikte materialen :
– Lalylala 4 seasons special – New year’s eve patroon
– Clover Armour haaknaald 2,5
– Phil Coton 3 / 1397 Craie
– Phil Coton 3 / 1100 Cedre
– Phil Coton 3 / 1275 Meringue
– Phil Coton 3 / 1200 Noir
– Catania Originals / 115 Red
– Catania Originals / 208 Canary
– Stopnaald
– Hobbyschaar
– Vulling
– Stekenmarkeerder

Champagnefles Chloe is een erg leuk en vrij makkelijk patroon om te haken. Het enige wat ik wel gedaan heb is de band om de hals wat aanpassen. Deze werd na mijn mening net iets te breed, maar door een steek minder te gebruiken per toer vond ik hem perfect. De rest is wel volgens het patroon gehaakt.

Ik wens jullie allemaal een heel mooi 2019 toe!

Veel Liefs,
Lies

Previous Post Next Post

2 Reacties

 • Reply Riek van Doorn 4 januari 2019 at 09:39

  Gaarne het volledige haakpatroon, is leuk idee, voor 2019 – 2020

  • Reply Lies 4 januari 2019 at 18:47

   Hallo Riek, het is een kooppatroon van ontwerpster Lydia Tresselt en is via haar website Lalylala.com te koop ­čÖé

  Laat Een Reactie Achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.