Let's Get Personal

Een kijkje in mijn leven #2

Vandaag is het weer tijd voor een kijkje in mijn leven. Een weekje later dan de bedoeling was, maar ik kon de afgelopen weken niet bepaald spectaculair noemen. Het aanpassen van mijn slaapritme had ik toch iets onderschat waardoor ik de meeste dagen als iets wat op een zombie leek door het huis liep. Toch zijn er ook zeker wel momenten geweest waar ik foto’s van kon maken, dus kijk snel verder om deze te zien.

Ik begon de afgelopen weken met het aanpassen van mijn levensstijl. Vooral mijn slaapritme en gewicht is toch wel iets waar ik echt aan moet werken. Hier stond ik dan ook op de weegschaal om mijn startgewicht te weten te komen. Hoe het nu gaat, dat ga ik nog niet verklappen. Volgende week zal hier namelijk een update van online komen.

Mijn moeder maakte na een lange tijd weer eens zelf kippensoep. Ik vind dat zo lekker! Ze was alleen wel een beetje uitgeschoten met de vermicelli, maar stiekem vond ik dat helemaal niet erg.

Een sapje met deze ingrediënten moest ik gewoon proberen. Nu ben ik normaal alleen niet zo van drinken waar kaneel in zit, maar deze was zeker wel lekker.

Zo irritant als er telkens een knoopje van je vest opengaat. Ik denk dat ik hem die dag wel 15 keer weer dicht heb gedaan en even later stond die gewoon weer open.

Mijn nichtje maakte kip madras en wat ze over had bracht ze naar ons toe. Het was voor het eerst dat ik haar kookkunsten proefde en het was zo lekker!

Ik dacht dat een van mijn ratjes, Chrystal, ergens iets gepakt had wat ze niet mocht hebben en dat kapot aan het maken was. Ze doet dit namelijk wel vaker. Toen ik wat beter keek bleek ze gewoon een pinda te eten uit haar voerbak, oeps!

Het was weer tijd om boodschappen te doen. Zoals zo vaak moesten we alleen weer om de beurt de laatste winkel in doordat we in de andere winkels te veel hadden gekocht en er dan toch even iemand bij de fietsen moet blijven.

Ondanks dat ik aan het afvallen ben, verbied ik mijzelf niet alles. Ik genoot daarom heerlijk van dit ijsje.

Toen wij bij een collega-ondernemer op visite waren kregen wij wortelsap van haar dat gemengd was met een ander sapje. Ik had het niet verwacht, maar het was heel erg lekker. Thuis drinken wij dit nu dan ook heel erg vaak en mengen het dan telkens met een ander sapje.

Op het moment ben ik een eigen haakpatroon aan het ontwerpen en onder het haken door vind ik het vaak het ideale moment om ook wat vlogs op YouTube te kijken. Hier keek ik de nieuwe weekvlog van Vet Gezellig.

Je zou bijna denken dat ik zelf niet kan koken na al het lekkere eten wat er van anderen voorbij is gekomen. Hier dan ook iets wat ik wel zelf gemaakt heb. Ik maakte namelijk voor het eerst eens kip piri piri.

Een paar weken geleden kwam Danielle van het Apeldoorns Stadsblad langs om een artikel te schrijven over de coöperatie. Inmiddels heeft het in de krant gestaan en is het toch wel gek om jezelf daar in te zien. Mocht je het leuk vinden om het te lezen, dan kan je het artikel ook online vinden door hier te klikken.

De laatste weken zag ik heel vaak een regenboog en soms zelfs twee, maar telkens had ik niet de tijd om een foto te maken of had ik geen camera bij mij. Nu was ik thuis toen ik er weer een zag en wist ik niet hoe snel ik de camera moest pakken.

En als laatste keek ik naar de intocht van Sinterklaas en de Pieten. Ook al ben ik 30 en heb ik geen kinderen, dan kijk ik stiekem toch elk jaar nog naar het Sinterklaasjournaal en de intocht.

Dit waren alweer mijn afgelopen drie weken. Zoals ik al vertelde was het niet zo heel erg spectaculair, maar toch hoop ik dat jullie het alsnog leuk vonden om het te zien.

Voor de komende twee weken staat er nog niet zo heel veel op de planning. Ik hoop in ieder geval wel de gehaakte knuffel af te krijgen die ik aan het ontwerpen ben. Ik kan hem nu namelijk nog niet laten zien, maar met de tijd zal er zeker eens foto van voorbij komen. Voor de rest laat ik mij verrassen met wat er allemaal voor leuks zal gebeuren de komende tijd en ga ik daar zeker weer foto’s van maken.

Veel Liefs,
Lies

Kijk jij zelf ook naar het Sinterklaasjournaal of de intocht?

Previous Post Next Post

2 Reacties

 • Reply Sandy 26 november 2017 at 07:24

  Leuke foto’s. En veel lekker eten. Hoe maak je die rijst zo geel? Ben benieuwd naar het haakwerk.

  • Reply Lies 1 december 2017 at 20:00

   Dank je! Ik maak altijd gele rijst door tegelijk met de rijst ongeveer 1 theelepel kurkuma kruiden (geelwortel noemen ze het ook wel eens) toe te voegen aan het water 🙂

  Laat Een Reactie Achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.