Beauty

2x Essence the Gel Nagellak

Het was alweer een tijdje geleden dat ik nieuwe nagellak kocht. Toen ik dan ook een paar weken terug bij Kruidvat was, besloot ik even tussen de nagellak van Essence te kijken of ik er nog iets leuks tussen zag zitten. Met een aantal kleuren in mijn mandje liep ik naar de kassa en vandaag laat ik er daar twee van zien. 

73 More Than A Feeling

More Than A Feeling is een hele mooie bordeauxrode kleur. Ik vind dit echt de perfecte kleur om in de herfst te dragen, maar ook voor de feestdagen zal die heel mooi zijn. De dekking ben ik ook meer dan tevreden over. Na twee lagen, waarvan de eerste een vrij dunne laag was, dekte het perfect.

83 Pretty Cool Life

Pretty Cool Life is een hele zachte, mintgroene kleur. Ik was bij deze kleur alleen wel bang dat die niet heel dekkend zou zijn. Dit soort lichtere kleuren hebben namelijk nog wel eens de neiging dat je na twee lagen nog duidelijk je nagels erdoorheen ziet. Deze kleur heeft mij dan ook zeker verrast, want na twee lagen was er geen stukje nagel meer te zien.

Bij beide kleuren heb ik zeker geen miskoop gedaan. Ze zijn ontzettend mooi en ik draag ze dan ook met veel plezier. Zoals ik gewend ben van Essence bevatten ze een hele fijne, brede kwast. Hierdoor heb je bijna in één beweging al de nagellak over je gehele nagel aangebracht. Ook de houdbaarheid op de nagels heb ik niks op aan te merken. Beide kleuren bleven minimaal vier dagen perfect zitten.

De Essence The Gel nagellak kost €1,69 per potje van 8 ml en is o.a. te koop bij Kruidvat en Trekpleister en sinds 1 oktober ook bij een aantal filialen van Etos. Ben je benieuwd welke filialen dit zijn? Dan kan je hier klikken. Onder aan deze pagina staat een link naar een PDF bestand.

Veel Liefs,
Lies

Wat is voor jou de perfecte kleur nagellak om in de herfst te dragen?

Previous Post Next Post

1 Reactie

  • Reply joanne 21 augustus 2019 at 22:09

    ik draag alleen glimmende nagellak

  • Laat Een Reactie Achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.