Shoplog

Shoplog deel 2 – Hema, Wibra en Action

Vandaag is het tijd voor het tweede deel van de shoplog! Net zoals in het eerste deel zijn dit ook weer vooral creatieve aankopen geweest, maar heb ik ook door twee aankopen heerlijke warme voeten tijdens de koudere dagen. Dit keer zijn het ook niet alleen aankopen van de Action. Ik ben namelijk de afgelopen twee maanden ook nog even bij de Hema en Wibra geweest en ook daar kocht ik wat leuke, creatieve spulletjes.

Action

Bij de Action zijn alweer volop alle kerstspullen te vinden en tussen de creatieve spullen vond ik onder andere dit DIY pakketje. Er waren een aantal verschillende pakketjes, alleen deze vond ik zelf het leukste. Ik ben dan ook wel heel benieuwd hoe het er uit gaat zien.

Prijs : €1,98

Ik zag hier en daar wat berichten voorbij komen over een nieuw handlettering boek die ze verkochten. In de winkel zag ik ze ineens liggen en ook het eerste deel lag erbij. Ik heb zelf nog nooit echt iets met handlettering gedaan, maar het lijkt mij wel heel erg leuk.

Prijs : €1,29 per boek

Tussen de stickers zag ik deze MDF stickers liggen met leuke teksten erop. Ik wil kijken of ik deze kan gebruiken bij het maken van wenskaarten en anders vind ik er vast wel een andere bestemming voor.

Prijs : €0,76 per vel

Een hele tijd geleden kocht ik dikke sokken bij de Primark, maar de laatste paar keer dat ik er was zag ik die nergens meer. Nu kwam ik ineens deze sokken tegen en ze lijken heel erg op die van de Primark. Ik heb ze inmiddels ook al aangehad en kan zeggen dat ze heerlijk zitten en ook nog eens erg warm zijn.

Prijs : €2,69 per setje van 2 paar

Eens iets anders dan een normaal kleurboek, want deze is speciaal voor neon stiften. Dit kleurboek is dan ook net anders gedrukt dan andere boeken, want vooral zwart heeft de overhand op de pagina’s en kleur je vooral alleen de lijntjes in. Al zitten er ook zeker wel kleurplaten tussen waarbij je meer kan kleuren. Bij dit boek zitten ook vijf neon stiften. Erg leuk idee, maar voor het kleuren van de kleurplaten heb je daarmee toch wel wat weinig keus in de kleuren die je zou kunnen gebruiken.

Prijs : €1,49 voor het boek + stiften

Aangezien ik de vijf stiften bij het kleurboek toch wel weinig vond, ben ik op zoek gegaan naar iets waar ik ook mee kon kleuren. Ik kwam deze grote doos met 30 gelpennen tegen die volgens mij nieuw in het assortiment zit. Ik heb ze in ieder geval nog niet eerder zien liggen. Het zijn 10 neon pennen, 10 glitter pennen en 10 metallic pennen.

Prijs : €2,99

Nog iets leuks wat ik tussen de creatieve kerstspullen vond en dat zijn deze twee design papierblokken. De linker bevat 6 verschillende designs met holografische folie. De rechter is met goudfolie en deze bevat 9 verschillende designs. Beide blokken bevatten in totaal 18 vellen.

Prijs : €0,85 per papierblok

Nog een kleurboek wat ik meenam en dat is dit Zen kleurboek. Deze bevat hele leuke en mooie kleurplaten waaronder ook veel afbeeldingen met dieren. Daarnaast is het ook leuk dat er een QR code bij zit. Als je deze code scant krijg je voorbeelden te zien van hoe de illustrator zelf de kleurplaten heeft ingekleurd.

Prijs : €0,99

Het laatste wat ik kocht bij de Action zijn deze sloffen. Nadat ik mijn slaapkamer had opgeruimd was ik ineens een slof kwijt. Na een week had ik hem ook nog steeds niet gevonden. Ik heb zelfs voor de zekerheid in de grijze container gekeken haha. Nu de dagen alleen kouder beginnen te worden loop ik ’s avonds altijd op sloffen, dus ik besloot toch maar nieuwe te kopen.

Prijs : €5,99

Hema

Bij de Hema nam ik alleen dit alfabet stempel setje mee. Het gebeurt nog wel eens dat ik een bepaalde tekst voor een wenskaart niet heb en het lijkt mij leuk om dit dan zelf te maken met het setje. Helaas was dit de enige die ze hadden, want een setje met bijvoorbeeld leestekens en cijfers had ik ook wel heel erg leuk gevonden.

Prijs : €2,50

Wibra

Bij de Wibra beginnen ze ook steeds meer creatieve spullen te krijgen en dan vooral voor het maken van wenskaarten en scrapbooking. Zo ook deze stickervellen met teksten en lijntjes/hoekjes. In elk pakje zitten twee verschillende stickervellen.

Prijs : €0,50 per pakje van 2 stickervellen.

Het leek wel een periode waarin ik ineens alles kwijtraakte. Ik kon namelijk ook mijn liniaal nergens meer vinden. Daarnaast kocht ik nog een mesje met 2 reserve mesjes erbij voor wat priegelwerk waar ik met een schaar niet goed bij kan komen. Ook vond ik nog een zakje met knutselfiguren. Deze laatste wil ik vooral voor de vormen gebruiken als een malletje.

Prijzen : Mesje – €1,00 // Knutselfiguren – €0,79 // Liniaal – €0,50

Ook hier kon ik het niet laten om tussen de stickers te snuffelen en vond deze twee leuke vellen. De ene bevat 3D stickers met leeftijden erop en de andere een soort van diamanten hartjes in vier verschillende kleuren.

Prijzen : Hartjes – €1,00 // 3D stickers – €0,69

Het laatste wat ik meenam is dit papierblok met vooral designs in herfstkleuren. En ook op de valreep kocht ik nog iets wat met Halloween te maken heeft, namelijk Halloween confetti. Zelf zou ik het alleen eerder pailletten oftewel lovertjes noemen, maar dat neemt niet weg dat ze heel erg leuk zijn en ik ze voor die prijs niet kon laten liggen. Deze Halloween heb ik er alleen nog niks mee gedaan, maar gelukkig komt het elk jaar weer terug en heb ik nog even om te bedenken waar ik ze precies voor ga gebruiken volgend jaar.

Prijzen : Papierblok €1,00 // Pailletten €0,50

Dit was dan eindelijk alles van de grote shoplog met wat ik allemaal de afgelopen 2 maanden gekocht heb. Vooral op creatief gebied kan ik nu weer een tijd vooruit en leuke dingetjes maken. Voor nu heb ik mezelf dan ook een even een koopverbod opgelegd, want nog even en de feestdagen komen er alweer aan.  Uiteraard komen van veel producten die in beide shoplogs voorbij zijn gekomen nog reviews online of zal je deze terug kunnen zien als ik ze gebruikt heb met iets creatiefs maken. Heb je het eerste deel van deze shoplog gemist? Dan kan je hier klikken om deze alsnog te bekijken.

Veel Liefs,
Lies

Wat was het leukste wat jij de afgelopen tijd hebt gekocht?

Previous Post Next Post

2 Reacties

 • Reply Elke 31 oktober 2017 at 11:06

  Wat een leuke spulletjes. Lekker creatief 🙂 Ben onwijs benieuwd naar dat handlettering boek!

  • Reply Lies 1 november 2017 at 17:54

   Daar ben ik zelf ook zeker heel erg benieuwd naar! Toen ik ze doorbladerde zagen ze er in ieder geval al erg leuk uit, dus ga er snel er eens mee aan de slag 🙂

  Laat Een Reactie Achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.