Shoplog

Shoplog deel 1 – Action

De Action is een winkel waar ik eigenlijk veel te vaak kom. Altijd vind ik wel weer iets waarvan ik denk dat ik dat toch echt niet kan laten liggen, en dan vooral als het gaat om creatieve spulletjes. Ik ben zelfs zover dat ik mezelf vaak een Action verbod geef. Toch kom ik er dan op een of andere manier alsnog vaak ‘toevallig’ langs en duik ik toch weer even de winkel in. Vandaag heb ik mijn, vooral creatieve, aankopen verzameld voor een shoplog. Kijk snel verder om erachter te komen wat ik allemaal gekocht heb….

Mijn papiersnijder had toch na een aantal jaren zijn tijd gehad. De mesjes werden bot en helaas verkoopt de Action deze mesjes niet los. Ik besloot daarom een nieuwe te kopen. Het is een iets andere uitvoering dan diegene die ik nu had, maar hopelijk is die wel net zo goed. Er zitten in totaal 3 mesjes bij, dus daar kan ik wel weer een hele tijd mee vooruit.

Prijs : €2,79

Voor het maken van wenskaarten kocht ik deze twee blokken hobbykarton met een linnenstructuur. Elk blok bevat 24 A4’tjes en is te koop in 2 verschillende varianten. De linker bevat 12 verschillende kleuren en de rechter alleen wit en ecru.

Prijs : €1,49 per blok

Ik ben gek op lintjes en gebruik ze dan ook vrij veel als ik creatief bezig ben. Deze doosjes met 12 verschillende kleuren lint vond ik dan ook zo leuk. Er waren verschillende varianten, maar uiteindelijk nam ik een doosje met stipjes en sterretjes op de lintjes mee.

Prijs : €0,99 per doosje

Nog iets wat ik meenam voor het maken van wenskaarten. Naast washi tape, verkopen ze nu ook washi sheets. Er zijn heel wat verschillende varianten waarvan ik zelf 5 pakjes meenam. Elk pakje bevat 12 velletjes in 6 verschillende motieven. Het papier is net zoals washi tape zelfklevend.

Prijs : €0,89 per pakje

Gekleurde enveloppen kan ik ook nooit genoeg hebben bij het maken van wenskaarten. Ik kocht daarom weer een behoorlijke voorraad. Elk pakje bevat 25 enveloppen in verschillende kleuren en ze zijn zowel in een normaal formaat als in het vierkant te koop.

Prijs : €0,58 per pakje

Deze puffy stickers vond ik zo leuk en vooral ook omdat ze vrij simpel zijn. Op dit moment weet ik nog niet wat ik er precies mee gaan doen, maar daar zal ik vast wel iets voor vinden. Daarnaast kocht ik ook een pakje met dunne washi tape. Ook deze gebruik ik vooral voor het maken van kaarten, maar ook is het handig om iets ermee te versieren. Zo heb ik het bijvoorbeeld al op USB sticks geplakt zodat ik ze uit elkaar kan houden.

Prijzen – Puffy stickers :  €0,39 per vel // Washi tape : €0,79

Naast de puffy stickers, hebben ze nog veel meer leuke stickers bij de Action. Zo ook deze foam stickers die je voor veel verschillende creatieve doeleinden kan gebruiken. Zelf gebruik ik ze voor, je gaat het al raden, het maken van wenskaarten. Vooral de stickers met een tekst vind ik daar erg leuk voor.

Prijs : €0,86 per vel

Iets heel anders wat ik meenam zijn deze strijkkralen setjes speciaal voor Sinterklaas. Elk setje bevat 2 verschillende grondplaten. Bij het linker setje kan je een cadeau en Sinterklaas maken en bij de rechter een Pietje en stoomboot. Ik vraag mij alleen af of de hoeveelheid kralen wel genoeg zal zijn. Van sommige kleuren zie ik er namelijk maar weinig in een setje zitten.

Prijs : €0,78 per setje

Van Sinterklaas gaan we maar gelijk door naar kerst. Ik kocht een boek met uitdrukvellen voor 3D-kaarten. Normaal ben ik geen fan van de uitdrukvellen doordat deze vaak heel scheef zijn, maar bij deze leek het mee te vallen. Daarnaast kocht ik ook voor het maken van kerstkaarten een vel met 3D-stickers. Voor sommigen zal het misschien vroeg zijn om nu al met kerst bezig te zijn, maar voor mij is het heel normaal. Ik begin altijd al in oktober met het maken van kerstkaarten om ze op tijd af te krijgen.

Prijzen – 3D-boek : €1,99 // 3D-stickers : €0,89

Eindelijk een keer iets wat niets met creatief zijn te maken heeft. Ik kocht namelijk deze sportbroek bij de Action. Het plan is om weer wat meer te gaan sporten en ik kwam erachter dat al mijn sportbroeken toch wel aan vervanging toe waren.

Prijs : €6,95

Op Facebook zag ik deze vellum quotes voorbij komen en ik wist niet hoe snel ik weer eens een kijkje bij de Action moest nemen. Het zijn ietwat doorzichtige vellen papier waardoor je ze op gekleurd papier kan plakken en dit een heel leuk effect geeft. Ik ben er al even mee aan de slag geweest en heb er een aantal wenskaarten mee gemaakt. Deze zijn overigens ook met patroontjes te koop, maar zelf vond ik de quotes leuker.

Prijs : €1,48 per blok

Bij de Action verkopen ze ook altijd hele leuke blokken met design papier. Ook hier nam ik er een heleboel van mee. Deze gebruik ik o.a. om achter de vellum quotes te plakken, maar ook als achtergrond van 3D-kaarten zijn ze heel leuk. De twee bovenste bevatten 50 velletjes en de rest allemaal 30 velletjes.

Prijzen – 50 vel blok : €0,87 // 30 vel blokken : €0,59

Om nog even bij het design papier te blijven, kocht ik ook nog deze blokken. Deze hebben vooral kerst en winter afbeeldingen wat ideaal is voor het maken van kerstkaarten. Deze blokken bevatten 32 vellen patroon karton. Deze zou je dus niet perse hoeven te gebruiken als ondergrond, maar kan je ook al op zichzelf als een kaart vouwen en gebruiken.

Prijs : €1,79 per blok

Voor nu was dit alles van het eerste deel van de shoplog en ik hoop dat je het leuk vond om het te zien. Binnenkort zal er nog een tweede deel online komen. Ik kocht namelijk nog wat dingetjes bij o.a. Wibra en Hema en stiekem ligt er ook nog steeds wat van de Action te wachten om te laten zien. Om het artikel alleen niet ontzettend lang te laten worden (Lies, dat is die nu al geworden!) deel ik het op in twee delen. Binnenkort kunnen jullie daarom deel twee verwachten op mijn blog. Deze producten heb ik overigens niet allemaal tegelijk gekocht. Het is een verzameling van ongeveer de laatste twee maanden, maar alle producten zijn nog steeds te koop in de winkels.

Van alle creatieve spulletjes die ik laat zien zullen nog reviews komen of ze zullen voorbij komen als ik ze gebruikt heb met iets creatiefs maken.

Veel Liefs,
Lies

Wat is voor jou de afdeling van de Action waar je beter snel voorbij kan lopen voordat je misschien weer dingen ziet die je maar moeilijk kan laten liggen? 

Previous Post Next Post

4 Reacties

 • Reply Els 23 oktober 2017 at 19:42

  Wat een leuke knutselspullen heb je gekocht :-). Ik hou ook zo van de Action. Langs het knutselschap kan ik niet voorbij lopen zonder even te snuffelen :-).

  • Reply Lies 24 oktober 2017 at 23:44

   Haha dat heb ik zelf ook! Ik moet daar gewoon altijd even kijken, want het lijkt wel dat er elke keer weer iets nieuws is als je er gaat kijken 🙂

 • Reply De Keyser Marleen 23 oktober 2017 at 22:05

  Ik kom niet zo dikwijls in de action maar t is een leuke winkel. Kaarsen zijn mijn hebbe ding. Laat eens wat zien volgende keer wat je ervan gemaakt hebt ik kijk er naar uit.

  • Reply Lies 24 oktober 2017 at 23:39

   Kaarsen ben ik zelf ook dol op! Vooral geurkaarsen vind ik heerlijk en daar begint het nu ook echt weer de tijd van het jaar voor te worden. Er komen zeker artikelen aan waarin ik laat zien wat ik gemaakt heb!

  Laat Een Reactie Achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.