Let's Get Personal

Een kijkje in mijn leven #1

De afgelopen twee weken waren voor mij vooral drukke, maar ook zeker leuke weken. De Halloween sfeer kwam hier wat meer in huis en ook de kaarsjes en waxmelts kwamen weer tevoorschijn voor de donkere dagen die ons weer te wachten staan nu de klok terug is gezet. Ik maakte de afgelopen twee weken wat foto’s waarmee jullie vandaag een kijkje in mijn leven krijgen.

Onderweg besloten mijn moeder en ik even snel een eierwafel te eten toen dit toch ietwat brutale vogeltje ineens kwam kijken. Hij (of zij) besloot op het stuur van een fiets naast ons te gaan zitten en bleef ons aanstaren tijdens het eten. Mijn moeder besloot te proberen een stukje eierwafel voor te houden en het vogeltje pakte het nog aan ook.

Het had even geduurd, maar toch kwam ook eindelijk mijn eerste blogpost online en was het welkomstbericht niet het enige meer wat ik geplaatst had.

Na een afspraak nog even heerlijk buiten met mijn moeder samen aan het genieten van het zonnetje.

Dit is iets wat niet vaak voorkomt dat ik ze samen op een foto kan krijgen. Mijn hond (rechts) is vaak al weg voordat ik de camera op ze gericht heb. Alleen dan zal je net zien dat je eindelijk een foto van ze kan maken en dat de bank kaal is zonder een plaid eroverheen en de sloopjes van de sierkussens haha.

De eerste kerstversieringen aan de gevels van de winkels alweer gespot. Al kan het ook dat ze die het hele jaar laten hangen, want dit was bij een filiaal waar ik normaal nooit kom.

Voor Halloween versierd mijn moeder het altijd voor het raam en ook dit jaar deed ze dat weer.

Onderweg met het boodschappen doen zag ik ineens deze mooie paddenstoel. Ik stopte mijn fiets en moest er gewoon even een foto van maken.

Eindelijk werd ik beloond voor het twee maanden lang telkens naar de Action gaan. Ik had een aantal van deze vellum quotes boekjes gekocht, maar deze was telkens uitverkocht. Toen ik er drie zag liggen nam ik ze dan ook gelijk allemaal maar mee.

Bij de Lidl wou ik eens een vers broodje proberen die ik nog niet had gehad. Ik nam dit pecanbroodje mee, maar helaas kon ik niet echt zeggen dat ik hem geweldig vond. Ach, ik heb hem nu in ieder geval eens geprobeerd.

Elke avond lees ik altijd een stukje in een boek voordat ik ga slapen en nu las ik De Ijzeren Engel van Cassandra Clare uit. Ik vond het een geweldig boek en ben nu dan ook alweer een heel eind in het tweede deel.

Toen ik bij de Action was voor de vellum quotes boekjes zag mijn moeder wat waxmelts staan. Nadat ik er aan geroken had besloot ik de geur patchouli mee te nemen. Ik was eerst bang dat je ze amper zou ruiken, maar al snel nadat je hem aangestoken hebt ruikt de hele woonkamer ernaar.

Nadat ik de beide honden op de foto kreeg, besloot ik even later toch nog eens te proberen of ik mijn hond er toch stiekem op kon zetten. Dit was het resultaat. Nogal een awkward foto van een hond met grote ogen die zo snel mogelijk wil vluchten. Ach hier ligt in ieder geval de plaid wel op de bank en zitten er kussensloopjes om de kussens.

Nadat wij van de bijeenkomst van de coöperatie afkwamen nog even snel het centrum ingedoken voor wat spulletjes die wij nodig hadden.

Dit soort rode plekken op mijn huid ben ik nooit blij mee. Ik heb vrij vaak last van ringwormen en dit was er helaas ook weer één. Een foto van hoe het er nu uitziet zal ik jullie besparen, want het is inmiddels een hele grote, knalrode plek geworden en besloot ook mijn andere been mee te doen aan het feestje.  Gelukkig begint de zalf nu te werken, dus hoop dat het binnen een paar weken weer helemaal weg is.

Tijd voor een visje! Onze favoriete visboer was gelukkig weer terug na vakantie te hebben gehad.

Met de grote, roze uil bezig van de uilenfamilie waar ik de afgelopen twee weken mee bezig ben geweest en al voorbij kwamen in het vorige artikel.

En als laatste nog een hele lekkere Halloween taart/vlaai die wij afgelopen weekend gegeten hebben. Wel een paar dagen te vroeg, maar hij was niet tot Halloween houdbaar.

Dit was alweer het kijkje in mijn leven van de afgelopen twee weken. Wat ik de aankomende twee weken allemaal precies ga doen weet ik nog niet precies. Er staan wel wat dingen op de planning waar ik mee aan de slag moet en wat geplande afspraken. Ook ben ik benieuwd of er morgen wat kinderen een aan de deur komen voor Halloween. Vaak als ik iets in huis heb gehaald, dan komen er geen kinderen. Of dit gebeurt is zie je in het volgende kijkje in mijn leven.

Veel Liefs,
Lies

Doe jij zelf iets aan Halloween?

Previous Post Next Post

2 Reacties

 • Reply Kirsty 30 oktober 2017 at 09:35

  Leuk overzichtje! De Halloween taart ziet er lekker uit. Wij doen niet echt iets aan Halloween, maar ik ben nu wel veel horrorboeken aan het lezen haha, dus dat is dan maar mijn bijdrage. De boeken van Cassandra Clare vind ik trouwens ook heel goed, vooral de trilogie waar je nu in bezig bent.

  • Reply Lies 30 oktober 2017 at 19:49

   Dank je! Qua horrorboeken ben ik zelf nooit verder gekomen dan de Kippenvel serie haha. Het eerste boek van De Helse Creaties had ik al heel snel uit en ben nu al over de helft met het tweede deel en blijf het tot nu toe geweldig vinden. Stiekem vind ik ze misschien nog wel beter dan de Kronieken van de Onderwereld.

  Laat Een Reactie Achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.