Let's Get Personal

Welkom op ByLies.nl!

Misschien ben je hier gekomen door het linkje op mijn oude blog, misschien doordat je op Bloglovin een update zag van een blog die je helemaal niet kende en je dat nu aan het checken bent, misschien wel dat je ergens een update van mij had gezien over mijn nieuwe blog of misschien ben je hier ook wel gekomen doordat je bij een zoekmachine zocht op het Engelse woord leugens en krijg je ineens mijn blog voor je neus. In dat geval, sorry dat je het nu met mijn blog moet doen waar je niks aan hebt. Al zal je waarschijnlijk mijn excuus dan niet eens begrijpen als je op Engels zocht, maar het gaat om het idee. Hoe je hier ook gekomen bent, dat maakt niet uit. Ik wil je namelijk sowieso heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog en je dan ook heel erg welkom heten!

Ik ben Lies, de schrijfster van deze blog. Mijn blog is nu nog wel heel erg leeg, maar daar komt snel verandering in. Ik kan namelijk niet wachten om weer artikelen te schrijven. Mocht je het in de tussentijd leuk vinden om iets meer over mij te weten te komen of vraag je je af waarom ik begonnen ben met bloggen, dan verwijs ik je door naar de linkjes boven aan mijn pagina.

Voor nu, nogmaals heel erg bedankt voor je bezoek en ik hoop je uiteraard nog veel vaker te mogen begroeten hier.

De leegte hier zal echt snel opgevuld worden, I promise!

Veel Liefs,
Lies

Next Post

2 Reacties

 • Reply Beautyjuf 25 oktober 2017 at 21:00

  Wat ontzettend leuk dat je het bloggen weer gaat oppakken! Ik ben benieuwd naar je artikelen. Geniet (weer) van het bloggen, meid! Succes!

  • Reply Lies 25 oktober 2017 at 23:00

   Dank je! Ik ben ook zo blij dat ik eindelijk weer na ruim 2 jaar kan en mag bloggen ­čÖé

  Laat Een Reactie Achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.